Magdeczko!to Ty nie mialas z czego tak naprawde chudnac!Ty chudzino!!!!u mnie tez 11 dzien!i wreszcie rok po urodzeniu synka wrocilam do swojej wagi!!! ale licze ze moze jeszcze z kilogram odejdzie...Ja tez nie moge sie doczekac niedzieli!zrobie sobie krolewskie ale delikatne sniadanko:jajeczniczke.
Reklama
Wysłany: Reklama
Magdeczka Gość
Wysłany: 2007-11-29, 12:09
Marto
GRATULUJE powrotu do wagi!
Ja jedynie wróciłam do ,,formy'', bo pozbyłam sie ,,śmiesznych'' boczków. Z resztą wspierałam siostrę, (a ona mnie) i razem przetrwałyśmy
Przynajmniej wystawilam swoja silną wolę na próbe, i teraz wiem do czego jestem zdolna
Hasło dnia dla nas Marto: Aby do niedzieli.
ściskam, pa!
Czesc!wedlug mnie mleka nie mozna dodawac do kawy!wszystko co trzeba jesc jest zawarte w rozpisce a reszta iest "zakazana"!takie jest moje zdanie.A jak widze ze dziewczeta pisza o ogorkach,grzybkach marynowanych...nie wiem!
Tak, mleka niepowinno się dodawać
Chili napisał, że ogórki czy grzybki są tak jak sałata - nie zaburzą diety, można je dodawać i miał racją. Zresztą kto jak kto on się zna na tym
P.S. Dziewczyny gratluję i powodzenia!
Wysłany: 2007-11-29, 18:11
Witajcie szanowne Panie,
też postanowiłem spróbować tej diety i od jutra startuję! Trzymajcie kciuki! Mam nadzieje, że mogę liczyć na pomoc w przypadku jakichś wątpliwości?
Pozdrawiam
AnUsIa Gość
Wysłany: 2007-11-29, 20:23
Witam
Ja rowniez od jutra zaczynam diete
Tylko jest jeden maly problem a mianowicie nie moglam dostac salaty czy to mozna czyms zastapic???
Maria Gość
Wysłany: 2007-11-29, 22:00
Anuś - kapusta pekińska jak najbardziej się nada
Marta Gość
Wysłany: 2007-11-29, 22:18
A dziekuje CI Magdeczko!A Twoja siostra zadowolona ze spadku wagi?tak,tak!aby do nidzieli!apropo tych ogoreczkow itp.Nie znam tej osoby Chilii i byc moze jest ekspertem w tych sprawach(bo ja napewno nim nie jestem,to moja pierwsza dieta,ktora zastosowalam)ale wydaje mi sie, ze po to sa wskazowki do tej diety aby sie do niej dostosowac.Ale jesli komus udaje sie chudnac i utrzymywac wage po takich dodatkach w tej diecie to ok!ciesze sie bardzo!pozdro
Droga Marto, faktem jednak jest, że dodanie kilku ogórków konserwowych do mięsa nie zaszkodzi - kalorycznie i odżywczo ładunek znikomy.
Jeśli chodzi o wskazania... no cóż nie zapominajmy, że jest to dieta, do której nikt się nie przyznaje - po to są wskazania żeby ich się trzymać - zgoda, jednak nie ma też wskazania np. jak duży ma być befsztyk a dieta niby działa.
Chciałbym zacząć stosować tą dietę, ale mam problem. Nie jadam ryb, czy mogę to jakoś zastąpić czy szukać innej diety?
pozdrawiam
AnUsIa Gość
Wysłany: 2007-11-30, 12:41
nie no normalnie masakra myslalam ze zwymiotuje jedzac szpinak tam gdzies czytalam ze moge go zastapic brokulami wiec od jutra tak zrobie chyba ze cos sie stanie.... a i jeszcze odnosnie soli bo czytalam ze sol jest zla w tej diecie poniewaz zaczymuje cos tam z woda ale przeciez pod spodem jest podpis ze mozna uzywac soli w tej diecie i pieprzy wiec sama juz nie wiem
Ineczko tu Złociutka i jak ci idzie?? trzeci dzien juz za mna prawie hehe no ale nie jest zle:) mam spora motywacje:) mam tylko pytanie bo slyszalam ze podczas tej diety nie mozna palic papierosow. Czy to prawda?? ja od trzech dni sie wstrzymuje bo nie wiem hehee czekam na info dziewczeta:)
Marta Gość
Wysłany: 2007-11-30, 22:05
Witam wszystkich!jutro moj ostatni dzien diety!!!HURRRRA!przetrwalam!myslalam ze nie dam rady!a tu prosze!pozdrawiam i trzymam kciuki za innych.powodzonka!
czy mogę to jakoś zastąpić czy szukać innej diety?
rybę generalnie trudno zastąpić - a w tej diecie gdzie nie powinno się dowolnie komponować dań graniczy to z cudem
AnUsIa napisał/a:
czytalam ze sol jest zla w tej diecie poniewaz zaczymuje cos tam z woda
W każdej diecie sól zatrzymuje wodę w organiźmie - ale nie prawda, że szkodzi diecie - po prostu czasem masz więcej wody a czasem mniej przy ważeniu. Znam kilku specjalistów, którzy twierdzą że można solić swobodnie (oczywiście sól sama w sobie nie jest super zdrowa więc nie ma co przesadzać)
zlociutkaiv napisał/a:
slyszalam ze podczas tej diety nie mozna palic papierosow. Czy to prawda??
Pierwsze słyszę Oczywiście jako moderatorka na Zdrowym Forum chętnie doradze niepalenie ;
Marta napisał/a:
jutro moj ostatni dzien diety
Gratulacje
_________________ Co z tym zdrówkiem? :>
Inka Gość
Wysłany: 2007-11-30, 23:43
Złociutka słabo ale póki co trzymam się diety i nie odstępuje ale nie wiem ile wytrwam...
a powiedzcie mi jeszcze jak robicie grzanke znaczy z jakiego chleba i wogole....
i mam takie jedno pytanie czy mozna przy tej diecie zrobic lyka rosolu ??? bo ktos mi opowiadal ze mozna ale wole sie was upewnic
Ostatnio zmieniony przez AnUsIa 2007-12-02, 20:57, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum