Zdrowe odżywianie ZdroweForum.pl
Zdrowe odżywianie, zdrowe podejście do życia - pogadajmy o tym ;)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Dieta najwieksze zlo i sputoszenia
Autor Wiadomość
maciek81
Świeżak :)

Wysłany: 2009-10-24, 23:33   Dieta najwieksze zlo i sputoszenia

Moja historia odchudzania :
sierpien 08 listopa 08 - niskoweglowodanowa , 170 kg do 133
styczen 09 do kwiecien09 136 do 110 , niskoweglowodanowa
26 lipiec do 4 wrzesien , niskoweglowodanowa 114 do 103
4 wrzesien do 12 wrzesien kopenhadzka 104 do 97

i co ? I WAZE 112 KG ZNOWU , PO MIESIACU ! To jest najgorsza mozliwa dieta i baaaaaaaaardzo zaluje sie za nia zabralem . To jest zlo w najczystszej postaci , zmarnowalem cala ostatnia diete , bez zbytniego obzerania sie . TA dieta wyniszcza organizm , 2 dni chorowalem po diecie i teraz chyba pojde spowrotem do lekarza po citalopram , bo po wczorajszym wazeniu mam powaznego dola . W poniedzialek znow niskoweglowodanowa do swiat . Nie ufajcie tej diecie , to jest cos maksymalnie zlego . Takich efektow jojo nie ma po zadnej innej diecie . 15 kilo w 6 tygodni . ZALUJE , ZALUJE , ZALUJE po stokroc .

Reklama

Wysłany:    Reklama

sylwester 

Wysłany: 2009-11-10, 14:25   

uuu...niezła historia...dobrze wiedzieć ;/

RingeDor 
Czasem bywa

Wysłany: 2010-02-06, 12:15   

maciek81 Podstawą stosowania diet jest wiedza. Żadna dieta nie jest cudem który uporządkuje Twoje życie (i sposób odżywiania) za pomocą magii. Jeśli nie zmienisz także po diecie swojego sposobu odżywiania (a być może i sposobu życia) to po prostu doprowadzisz się znowu do takiego samego stanu jak przed.
Ale to nie jest wina diety tylko Twoja. Przykro mi.

Wiem,że to trudne i że każdy ma jakieś przyczyny sprawiające mu z tym problem, ale nie zmienia to faktu, że efekt zależy TYLKO od nas samych.
A sposoby są różne. Każdy wcześniej czy później jeśli będzie chciał znajdzie swój sposób.

Pozdrawiam i trzymam kciuki.
Nie poddawaj się :)

A6W

madziuszka 
Mistrz ceremonii

Pomogła: 2 razy
Wysłany: 2010-02-10, 11:07   

Kopenhaska to nie dieta to katorga dla psychiki, wyniszczajaca cala gospodarke organizmu i tak wiekszosc z Was jej nie ukonczy, wiec po co wogole zaczynac nie lepiej gubic spokojnie i systematycznie kg odzywiajac sie zdrowo i z glowa? Pozdrawiam.

Kamila1205 
Przyjaciel forum
Kamila

Wysłany: 2010-03-16, 12:04   

Maciek81 "bez zbytniego obżerania się" to pojęcie względne. Bez obrazy ale 170 kg z niczego się nie wzięło. Pomijając zaburzenia metaboliczne aż trudno jest mi sobie wyobrazić ile trzeba zjeść aby taką wagę utrzymać.Aż nie chce mi się wierzyć,że jedząc 2000kcal/dobę ( dla mnie to znaczy,że się człowiek nie obżera), prowadząc siedzący tryb życia, można przytyć 2kg na tydzień?Musisz zdać sobie sprawę,że musisz zmienić całe swoje życie. Mam nadzieję,że odchudzasz się pod okiem lekarza. DK nigdy nie była i nie będzie dla Ciebie.W twojej sytuacji wskazane są diety długoterminowe.Diety cud nie są dla Ciebie.Życzę powodzenia na innej diecie. Już i tak najgorsza droga z Tobą.Zostało już jakieś tylko 20 kg:-)Pozdrawiam

marlenka 

Wysłany: 2010-03-17, 12:58   

Ja jestem 3 dzień na diecie i nie jest tak żle ale mam małe dziecko i jest ciężko. Muszę jemu gotować i z tym jest ciężko...

wolb 
www.sklep.nowalu.pl

Wysłany: 2010-04-06, 09:30   nie polecam Dk

W listopadze przy wadze 88 kg (wzrost 173) stosowałem dietę DK, udało mi się zejść do 82 kg byłem super zadowolony, teraz waże 95 kg:) czy ta dieta jest skuteczna oceńcie sami, myślę, że bez stosowania tej diety w listopadzie dziś napewno nie miał bym dodatkowych 7 kg (z 88 na 95). Podsumowując - schudłem 6 kg po czym przytyłem 13 kg:)
NIGDY WIĘCEJ tego typu diet, tylko sporcik i zmiana nawyków żywieniowych. NIE DAJCIE się nabrać na szybkie efekty, bo zaraz kg wrócą ze zdwojoną siłą...

Graga 
Mistrz ceremonii
4.01-17.01.10 DK -6 kg

Wysłany: 2010-04-06, 09:45   

Jeżeli myślicie ze DK jest cudem ,który pozwoli wam schudnąć a potem mimo waszego obżarstwa utrzymać wage to pozdrawiam was serdecznie :!: ,przytycie 13 kg nie bierze sie z niczego,Śmieszne jest to ,że ktos sie obżera a potem wini za to diete :!:

ZACZYNASZ DK,TO ZAPOZNAJ SIE Z NAJDŁUŻSZYM POSTEM NA SRT 475

friggia 

Wysłany: 2010-04-06, 11:18   

Dziwne historie tu Panowie wypisują

DK jest ciężką dietą ale jak ktoś potrafi to mega skuteczną zresztą nic dziwnego że ktoś ma efekt jojo i 13kg do przodu jeśli po stosowaniu diety zaczyna się obżerać znowu tak samo jak przed dietą.

Odpowiedz do tematu