Chodzi o diete proteinową tak?? Szczerze mówiąc to nie bardzo,chociaż to tylko jeden kieliszek... Ale to nie tyczy się tylko tej-podczas stosowania każdej diety nie można pozwalac sobie na picie alkoholu.
fakt jest taki ze niby nie można alkoholu pić, ale z własnego doświadczenia wiem ze lepiej np wypić kieliszek wódki niż wino bo ono jest słodzone no i niby z owoców robione. Na własnej skórze przetestowałam drinki z cola zero i nic to nie zaszkodziło mojemu chudnięciu, a nawet sam Dukan pisze w książce ze właśnie ta cola zero (czyli słodzona aspartanem) jest dozwolona więc imprezę można przeżyć bez szwanku chociaż to też zależy od organizmu ;] pozdrawiam
Nareszcie dostałam książkę i wiem że z winka nici.Ale parafina ciekła mnie przeraża.Jeżeli chodzi o czas trwania każdej fazy to zależy ile chcesz zgubić.Ja stosowała I przez 5 dni i zgubiłam 3 kg.chciałabym jeszcze z8 kg . Czyli II faza około 8 tygodni a potem 10 dni za każdy zgubiony kilogram.Także do jabłuszek i chlebka mam daleko .Pa!!
mi leci już 3 tydzień i jestem bardzo zadowolona stracilam 5,5kg praktycznie bez żadnego problemu... Jeśli chodzi o te dni co na ile to ja stosowalam w I etapie 10dni i teraz w II etapie 5 na 5 czyli 5 dni fazy uderzeniowej i 5 dni fazy II czyli uderzeniowa plus warzywa i są naprawdę dobre efekty no a dalej to tak jak koleżanka u góry wspomniała 10 dni na każdy stracony kilogram :] życzę powodzenia
Witam,
chciałabym się dowiedzieć,gdzie można zakupić olej parafinowy,który jest jedynym tłuszczem w diecie Ducana.Pytałam w aptekach i sklepach ze zdrową zywnością,ale wszyscy robia duże oczy!
BUBU_11 Moja kolezanka kupiła taki olej w aptece właśnie. mała buteleczka jak woda utleniona. mam ten olej ale nie użyłam go jeszcze chociaż na diecie proteinowej jestem od miesiaca
BUBU_11 Moja kolezanka kupiła taki olej w aptece właśnie. mała buteleczka jak woda utleniona. mam ten olej ale nie użyłam go jeszcze chociaż na diecie proteinowej jestem od miesiaca
Ale w aptece była też oliwka parafinowa dla niemowląt,czy to o to chodzi??
Ja poszłam do apteki i kupiłam po prostu parafinę.Robiłam majonez ale tego nie da się jeść.Wole samą musztardę.A CO UŻYWACIE ZAMIAST CUKRU.Jakich słodzików.Bo naczytałam się o aspartamie i wlłosy dęba stanęły.
Witajcie
Postanowilam zaczac diete proteinowa, bo po pewnym czasie na zdrowym odzywianiu waga stanela i nie chce ruszyc Takze od jutra startuje z wami i mam nadzieje, ze w razie watpliwosci moge liczyc na wasza pomoc
witam wszystkich
jestem tu nowa ,alez u was cisza
wlasnie skonczylam faze uderzeniowa i dzis zaczelam 2 etap.opowiedzcie mi czego moge sie spodziewac.pewnie przybiore troche .moj wynik po 5 dniach 1 fazy to 1,5 kg bylo nawet 1,8 po 2 dniu ale potem ciut poszlo w gore. spodziewalam sie ze wiecej nie spadnie, bo nie mam duzej nadwagi .jestem ciekawa ile zajmie mi czasu dojscie do upragnionej 60.... pozdrawiam i trzymam kciukasy
Hej jestem tu nowa. Byłam 8 dni na fazie I, choć test pokazal mi że powinnam być tylko 5 dni. Spadło 2 kg od dziś zaczynam faze II. I w końcu będą moje kochane warzywka pozdrawiam i życze powodzenia wszystkim odchudzającym się
_________________ Im mniej wiesz, tym lepiej śpisz...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum