Wysłany: 2010-07-21, 23:47 Witam.Potrzebuję kogoś do wspólnego odchudzania i wspierania
Od jutra zaczynam dietę kopenhaską i myślę, że łatwiej byłoby mi gdybym "dietowała" z kimś jest ktoś chętny? bo chyba potrzebuję wsparcia i tego, żeby móc się z kimś podzielić przeżyciami i wrażeniami.
Mam nadzieję, ze ktoś się znajdzie
czekam;*
cześć, ja dzisiaj jestem drugi dzień na DK, jak na razie wszystko ok. wczoraj wieczorem nie czułam głodu i bez problemu mogłam zasnąć. Może to też dlatego, że przed przejściem na DK ograniczyłam ilość spożywanych kalorii i organizm już się troszkę przyzwyczaił.
Powodzenia w rozpoczęciu diety, na pewno ci się uda
Hej. Ja również zaczęłam tą dietę i dzisiaj jest mój pierwszy dzień. Także już masz kompana do odchudzania;) Niedawno wypiłam kawę, a teraz wybieram się na zakupy po resztę składników na dwa dni;) Kiedyś byłam na tej diecie, ale wytrzymałam tylko 7 dni a potem zasłabłam... Nie wiem jak wy dziewczyny, ale ja do tej diety mam zamiar brać podstawowe witaminy typu wit c i magnez;) nie zaszkodzą a na pewno pomogą utrzymać organizm w jako takiej formie. Pozdrawiam i trzymam za nas kciuki;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum