Wysłany: 2010-06-09, 19:13 Twarozek wiejski i befsztyk
Hallo
w innym miejscu na Forum zadalam pytanie czy ktos sie do mnie przylacza,jestem na 2 dniu DK ale nikt sie nie zglosil oprucz prywatnego email. Szkoda.
Mam do Was dwa pytania:
Jak moge zastapic twarozek wiejski.........ja mieszkam od 35 lat w Niemczech i tutaj go poprostu nie ma???
Jak jeszcze mieszkalam w Polsce to Befsztyk byl poprostu mielonym kotletem wolowym lub wieprzowym. Czy w tej diecie jest to mielone (wolowe) czy Beefsteak ...czyli kawalek wolowego miesa upieczonego na grilu lub roznie????
Dzisiaj jestem drugi dzien na DK i spadlam 1,2 kg ...czyli dziala !!!!!
Pozdrwaiam
Ewa
ona47, pewnie juz jestes dawno po dk,ale dopiero dzis tu zajzalam.Ale moze pomoge Ci na przyszlosc:)Tez mieszkam w niemczech i dostaniesz tutaj serek wiejski w kazdym sklepie pod nazwa Körniger Frischkäse:)Jest nawet w podobnych opakowaniach jak w Polsce:)Pozdrawiam serdecznie
ona47, pewnie juz jestes dawno po dk,ale dopiero dzis tu zajzalam.Ale moze pomoge Ci na przyszlosc:)Tez mieszkam w niemczech i dostaniesz tutaj serek wiejski w kazdym sklepie pod nazwa Körniger Frischkäse:)Jest nawet w podobnych opakowaniach jak w Polsce:)Pozdrawiam serdecznie
czyli jem od 35 lat Körniger Frischkäse nie wiedzac ze to serek wiejski........hahahahahaha
Dzieki za odpowiedz. Ja nie prztrwalam DH po prostu byla mi zu katorznicza. Jestem teraz na Dukanie i idzie mi jak do tej pory bardzo dobrze
Skad jestes w Niemczech?
Pozdrowienia Ewa
ona47, widzisz tak nie raz bywa:P WIdze,ze kupe lat juz mieszkasz w niemczech-ja dopiero 5:)Mieszkam w Düren-nie daleko od Köln(jakies 50km),a jeszcze blizej mam do granicy z Holanndia i Belgia:)Ja dk przeszlam cala-ta dieta zmieniala mnostwo w moim podejsciu do odzywiania-schudlam na niej 5kg-pozniej robilam ja jeszcze dwa razy-ale juz ja modyfikowalam pod siebie:)Teraz tez mozna powiedziec,ze jestem na Dukanie-tzn balam 4 dni zeby zgubic 2 kg,ktore mi sie przytylo na wakacjach-pozniej 3 dni rozpusty:)Ale od jutra znowu zaczynam:)Ale bardzo polecam Dukana-moja mama schudla na tej diecie od marca 17kg!!i zaczynala z bardzo podobna waga jak Twoja stratowa-bo miala 104.A dzis 86:)Wiec ona naprawde dziala!Trzymam kciuki!
Dziekuje za odpowiedz
ja sie przenioslam z tego Forum na
http://www.forum.dietaproteinowa.eu/topic/577-razem-startujemy-z-protal-ii/
tam jest dla mnie o wiele wiecej przydatne , no i wiecej zycia.Zapraszam
Hej ona47
ja obecnie jestem na forum Diety Kopenhaskiej, gdzie jest tez niki... bardzo fajne, ale poniewaz na jej koniec, czyli za 4 dni kontynuuje odchudzanie stosujac Dukana, na pewno bede do Was zagladac:) zreszta nick bede miala ten sam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum