Witam WSZYSTKICH!
Na wstępie zaznaczam, że jestem nowa heh .
Od jutra zaczynam diete kopenhaska i chciałabym dzielić sie wrażeniami z wami.
Niestety nikt w domu nie bedzie w stanie mi "pomoc" ze względu na to iż nikomu nie sa potrzebne diety...
Nie bede tez nikomu mowic ze zaczynam diete na wypadek gdyby nie podzialalo tzn gdybym nie wytrzymala, bo mieliby niezly ubaw ze mnie...
Mam ok 15 kg nadwagi tzn zawsze wazylam 53 kg i nagle w niecaly rok przytylam az tak ze waze 68 - tragedia. Zwłaszcza ze mam tylko 160 cm wzrostu, patrzylam na inne fora i czesto dziewczyny z moim problemem sa wysmiewane bo podobno to nie jest nadwaga - uwierzcie mi ze jest, moze i nie waze 120 kg ale dla mnie te 15 kg wiecej to tez jest problem.
Mam nadzieje ze tu znajde osoby trzymajace kciuki .
Pozdrawiam serdecznie...
_________________ Narazie się wspinam, ale za to jakie widoki...
moja znajoma zastępowała twarożkiem (białym bez dodatków) i z tego co wiem to źle na tym nie wyszła. ja od jutra 9ty dzień!
dziekuje za info wlasnie tak sobie myslalam o jakims serku
1 dzien:
wzrost: 172 cm
waga: 70,3 kg
ciekawa jestem przebiegu, prosze trzymajcie za mnie kciuki bo przy malym dziecku nie jest to wcale latwe ....
[ Dodano: 2010-05-18, 08:34 ] nie-ma-co ja ja miałam podobną nadwage,zaczynałam DK w styczniu z wagą 71,5 przy wzroście 163,wiec na bank zrzucisz te zbędne kg,nie wsyztskie na DK ale kopenhaska jest dobrym początkiem do zmiany nawyków zywieniowych
Wysłany: 2010-05-24, 05:02
witajcie
zaczynam od dziś DK... aż z wrażenia spać nie mogę bo to mój 2 raz i wiem co mnie czeka... a do tego tym razem będę sama, mój Luby się wypiął i tylko beercepsa ćwiczy pomóżcie bo sama rady nie dam
@Wiolin ja tez mam Maluszka i po ciąży została mi właśnie pamiątka w postaci brzuszka musze go zgubić! no musze!!! pocieszające jest to że małe dziecko = mało czasu na myślenie, mam nadzieję że i o jedzeniu , najbardziej obawiam się, że będe głodna i marudna, a jak ja marudzę to i Gonia...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum