Hej gosiaczekkk
Ja mam za sobą ósmy dzień, nie wiem nawet kiedy to zleciało. Więc myslę że ty też sobie poradzisz bez problemu, bo te ciuszki o których piszesz to naprawdę niezły mobilizator.
Powodzenia i trzymam kciuki.
[ Dodano: 2010-03-24, 20:31 ]
Witam gosiaczekk
Masz rację za mną 9 dzień. Czuję się ok a schudłam około 4 kg. mam nadzieję dobić do 6 - ale to sie okarze. Czuję się świetnie nie jestem słaba i nie mam z niczym problemów. A jak twoje zmagania?
ja po trzecimy dniu już schudłam 2 kg z czego jestem bardzo dumna;p;p;p i to również jest dla mnie bardzo motywujące , w końcu czuje się już lepeij mimo że to są tylko 2 kg ,dostrzegam zmiany;p ja jeszcze 3 kg -nie poddam się ,ciesze się bardzo z naszych sukcesów;p;p;p musimy się trzymać razem;p mi dużo pomaga jak moge porpzmawiać sobie z kimś o samopoczuciu i efektach;p;p;p jutro równeiż damy rade , to do juterka ;p;p;p na koniec naszpiszemy swoją wage;p;p;p już nie moge się doczekać kiedy w 13 dniu bede mieć już 5 kg mniej;p;p;p
pozdrawiam i do usłyszenia jutro;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum